Rozdělení dětí do skupin na sezónu 2021 - 2022

12.9.2021

V záložce tréninky  naleznete rozdělení dětí do jednotlivých plaveckých skupin na nadcházející sezónu 2021 - 2022, která začne od pondělí 20. září. Trénovat budeme podle tohoto rozvrhu tréninků.

Zájem o plavání byl letos enormní. Všechny skupiny jsou aktuálně zaplněny na 100%. Z toho důvodu letos bohužel nemohli být přijati všichni zájemci o plavání v našem klubu.

Při rozdělování dětí do skupin jsme se snažili vyjít vstříc maximálnímu množství Vašich požadavků, v některých případech to však nebylo z organizačních důvodů možné.

Pokud víte, že opravdu neexistuje způsob, jak docházet na tréninky skupin, do kterých jste byli zařazeni, zažádejte nejpozději ve čtvrtek 16. září o změnu a to výhradně emailem na adrese: plavanibohumin@seznam.cz Telefonické požadavky, ani sms zprávy nebudeme schopni vyřídit. Vaše požadavky budou vyhodnoceny, zpracovány a zveřejněny v neděli 19. září. (budeme-li jim schopni vyhovět).

Požadavky na změnu bude možné vyřídit pouze v případě, že z alternativní vhodné skupiny zažádá někdo o přechod právě do Vaší skupiny, nebo se z vhodné skupiny někdo odhlásí a uvolní místo.

 

Zpět

Partneři a sponzoři

děkujeme naším sponzorům